Kako odabrati zdravu i udobnu torbu

1, kako bi se smanjilo drhtanje: bez obzira da li je torba za rame ili torba za rame ili torba za rame, naramenica ne može biti predugačka, inače je lako uzrokovati pretjerano potresanje ruksaka.I odaberite odgovarajuću dužinu remena koja više doprinosi stabilnosti centra gravitacije ruksaka,
Naši tjelesni mišići neće zbog ranca stalno mijenjati fokus i stalno se samoprilagođavati, što dovodi do oštećenja mišića od umora.
2, lokacija ruksaka ne može biti preniska: ako želite udobno ruksati, onda torba ne može biti preniska.Kao što je najbolja pozicija stražnje torbe za rame je donja ivica torbe samo u položaju karlice.
Dok je najbolji položaj torbe na strani struka, ruksak na rubu karlice u približno položaju je prikladan.
3, najbolje je da se ne povlačite naprijed: bilo torba za dopisnike ili torba za rame, sa zdravstvenog stajališta najbolje je da se ljudsko tijelo ne vraća ispred torbe.Budući da je ugao sile razloga, leđa ispred tijela će prirodno biti naprijed, dugoročno tako sklona deformitetu kičme "grbava".
4, redovno rame: svaki ruksak će imati svoje željene navike, Weili da vas podsjeti da ako korištenje torbe za rame ili torbe Messenger morate zapamtiti - redovna promjena ramena, kako bi se spriječilo prekomjerno naprezanje vratne kičme i kičmene moždine.


Vrijeme objave: Jun-16-2021